R. Miraç Öztürk’ten Yeni Kitap: Kafka’ya Kırgınım Raflarda

R. Miraç Öztürk’ün yeni öykü kitabı “Kafka’ya Kırgınım”, bireyin iç dünyasını ve kırılganlıklarını anlatan 18 öyküyle edebiyat raflarında yerini aldı. Kitap, Papirüs Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Sanat Yayın: 09 Mayıs 2025 - Cuma - Güncelleme: 09.05.2025 11:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Samsun’un tanınmış gazeteci ve yazarlarından R. Miraç Öztürk, edebiyat yolculuğuna yeni bir adım daha attı. Öztürk’ün ikinci kitabı olan “Kafka’ya Kırgınım” adlı öykü kitabı, raflardaki yerini aldı.

İlk kitabı olan “Mübadele’nin İzinde” ile Osmanlı’dan Cumhuriyet’e geçiş döneminde yaşanan Türk-Yunan nüfus mübadelesini konu alan R. Miraç Öztürk, Samsun özelindeki tanıklıklarıyla yaptığı röportajlarla dikkat çekmişti. Türkiye’nin saygın yayınevlerinden Papirüs Yayınları etiketiyle yayımlanan eser, aynı zamanda Öztürk’ün kaleme aldığı kapsamlı yazı dizisinden kitaplaştırılmış ve yüksek bir satış grafiğine ulaşmış ve 2. baskısını yapmıştı.

FARKLI BİR ANLATI EVRENİ

Papirüs Yayınlarından çıkan yeni kitabı “Kafka’ya Kırgınım” ile farklı bir anlatı evrenine adım atan R. Miraç Öztürk, bu kez bireyin iç dünyasına, kırılganlıklarına ve hayata karşı duyduğu sorgulamalara odaklanıyor. İçerisinde 18 öykü bulunan ve ismiyle de dikkat çeken kitap, raflardaki yerini alırken, edebiyat severlerin ilgisine sunuldu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.